Illustration: “Ball & Chain”

Ball & ChainJeg har netop færdiggjort min anden BJD illustration, der ligesom “Intriguing Abyss” er tegnet med blyant og farvelagt med akvarel. Disse to vil jeg i den nærmeste fremtid få lavet som kunstprint i et begrænset oplag som vil blive solgt nummereret og signeret via min egen lille webshop. Jeg vil naturligvis linke til denne når tid er.

‘I have just finished my second BJD illustration which like “Intriguing Abyss” is a graphite and watercolour drawing. I will have these two made as limited edition art prints to be sold numbered and signed through my own webshop. I will of course link to the shop when it is ready.’Ball & ChainHer et par billeder af min tegneproces.

‘A few pictures of my drawing process’

Ball & Chain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *