Origami Obsession

imageStrikkepindene har ligget på hold i nogle måneder hjemme hos mig da jeg er blevet opereret i skulderen, (lige bortset fra et par strikprøver til leverandørerne… det er nu engang den bedste måde at forklare hvad man mener). Men det er altså noget af en prøvelse for mig at skulle holde hænderne i ro, så jeg har i min desperation grebet ud efter en ny kreativ besættelse, origami, som altid har fascineret mig, men det er aldrig blevet til meget mere end et par frøer og en julestjerne i ny og næ. Papirfoldning har vist sig, ikke alene at være et mindre skulderbelastende alternativ til strikketøjet, men også et uudtømmeligt kreativt medie der giver mulighed for selv at videreudvikle på de mange opskrifter og tutorials der allerede findes. Så jeg er i gang med en mindre produktion af diverse diamanter og ornamenter, samtidig med at jeg arbejder på små modeller til en lampeskærm jeg har i tankerne. Jeg kan ihvertfald love at dette ikke bliver mit eneste og sidste indlæg om origami.

2 thoughts on “Origami Obsession

  1. Origami er simpelthen så hyggeligt og pinterest er jo en uudtømmelig kilde til inspiration der. Man kan blive ved og ved.
    Mon der kunne snige sig noget origami inspireret ind i dine designs? 😉

    1. Ja, vildt hyggeligt – og ja, Pinterest er fantastisk i den sammenhæng. Og så kan man jo altid selv videreudvikle på de idéer man får dér.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *