Hand sewn leather shoes

image

Jeg har en tendens til at give mig selv nogle nærmest Mission Impossible agtige kreative udfordringer. Disse håndsyede lædersko gik jeg i gang med for snart to år siden. Nu, en skulderoperation og en masse mellemliggende projekter senere, er de endelig færdige. Og de er blevet lige som jeg havde ønsket mig.

‘I have a tendancy to challenge myself with Mission Impossible like creative projects. I started working on these hand sewn leather shoes almost two years ago. Now, a shoulder operation and a lot of in between projects later, I finally finished them. And they turned out just the way i wanted.’

image

2 thoughts on “Hand sewn leather shoes

  1. De er da SÅ fine! Jeg har syet en del læser og skind i mine unge dage, og gider rigtig godt igang igen. Kan man måske få/købe opskriften til de der sko? Eller, underviser du i det? Eller noget…?
    På forhånd mange tak!
    Birgit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *